Fashion, Portraits & Fine Arts

STYLING
/SHOT LIST


Shot 01: Basic Portrait (moodboard)

Dette er en naturlig fotografi av deg, naturlig uten smike og styling, ofte vil vi også her bruke naturlig lys fra f.eks vindu el. Gode klestips her er clean look, sort eller hvite farger f.eks. singlet, t-skjort, skjorte, genser eller jakke – det som du føler deg mest hjemme i. Enklest mulig vil nok være det beste, her er vi ute etter blikket ditt, personligheten og det naturlige og tilstedeværende.
Shot 02: Classic Editorial Look (Moodboard)

Se for deg at du skal inn for gjøre en jobb for et klassisk mainstream merke som Filippa K, Massimo Dutti, H&M, eller norske IBEN, Cathrine Hammel el. Ready to wear og tenk basics i bomull, ull og fine stoffteksturer som kan gjøre seg godt på bilde.Shot 03: Suit / Trench Coat / Blazer (Moodboards)

Her ønsker vi en look some er litt mer fashion og stylet enn forrige look 2, se f.eks for deg stylingen som har vært gjort hos Burberry de siste årene. Her åpner vi også for layering av plagg om føler du har noe som egner seg til dette.
Shot 04: kjole / Classic (Moodboard)

Her står du fritt til å velge den kjolen du har som er mest high fashion og/eller i den retningen du ønsker å jobbe. Er du usikker på styling, er det ofte best å falle tilbake på klassikeren Little Black Dress. Mitt kreative team vil gi deg styling som står i stil til valget ditt uansett. Har du en fin veske, solbriller, skjerf eller andre ting som kan brukes som props, er dette looken å flashe dette også.

 


Shot 05: Culture Club (Hip meets Artistic, Contemporary and Creative Attributes)

I landskapet der Balenciaga, Vetements og Off-White, ja selv Prada og danske Ganni henger ut, skal vi også innom en tur. Det blir et møte med edge, kreativiteet og mer utfordrende poser og råere styling. Det er i dette landskapet vi ønsker at denne looken skal ligge da dette er et voksende marked internasjonalt. Dette bildet krever litt attitude fra deg som modell. Dette skal være et bilde for en tentative mer hipp "kunde" som ønsker litt street kred. Har du en transparent regnjakke eller noen andre plagg, ta dette med. Balaclava, caps, sneaks, strikk, hoodies og skjerf etc gode props her.That's it!

Jeg håper du ikke syns det er for overvelmende, gjør det best ut av det og blir det vanskelig å velge, ta noe basic bare. Lykke til, jeg ser frem til å ta bilde av deg!

Jeg anbefaler du henger frem hver look på en henger og tar med disse samlet i en stor dresspose om du har dette eller bag, koffert eller ligneden - så kan det henges rett om når du kommer. 

Lykke til med utvalget, pakkingen og velkommen til fotoshoot!

Jeg har både kolleksjonsstativer til å henge klær på i studio og setter også frem strykebrett, strykejern og klesrulle for de som måtte trenge dette. Er det noe annet du lurer på er det bare å sende melding eller ringe meg, mobil 91355097.

— Alexander Sylte, fotograf