Fashion, Portraits & Fine Arts
180830_Syltefoto_111Modeltest7594_lores.jpg
 

Generell info


Intensjon

Produsere bilder av høy kvalitet, med en mest mulig fullstendig kreativt team. Vi skal på en mest mulig effektiv måte med hele teamet innspill skape varierte motebilder innenfor et utvalg selekterte sub-sjangere og/eller typer styling. Vi ønsker bredde på lookene og ikke skape en sammensatt serie disse dagene. Intensjonen er at dette skal være et samarbeid som alle parter gjensidig tjener på og teste kreative ideer. Jeg ønsker å balansere mellom lekenhet, kreativitet og kommersielle behov. 

 

Målsetning

Målet er at alle involverte parter skal få kvalitetsbilder de kan bruke i egen portefølje og for å vise hva de kan og selge seg selv. Målet er å fylle alle rollene for en profesjonell shoot og produsere minimum 5 looks, med flere bilder per modell. Vi tar høyde for å fotografere ca 20 minutter per look/modell og modellene har da 40 minutter til å forbrede neste look sammen med kreativt crew. Vi vil være fleksible i alle ledd for å skape de beste bildene.

 

Kreativt crew

Jeg har samlet dyktige folk til disse testene. Alle sammen er svært talentfulle innen sitt fagfelt. Dette er kreative folk jeg ønsker å jobbe kommersielt med i årene fremover. Det kreative teamet består av make-up artister, hårstylister, set designere, foto-assistenter og på sikt også stylister, som blir spesielt viktig når vi går over i neste fase som blir ”Editorial shoots”. De modellene som egner seg vil få tilbud om å bli med her også. Vi skal lage ”Editorial Stories” som skal innsendes som ”submissions” til magasiner.


Modellene

Modellene får et stort ansvar for egen styling og klær til disse shootene. Jeg setter opp moodboard og linker også til flere inspirasjonsbilder i hver enkelt sjanger. Er du som modell usikker eller ønsker å diskutere looks, er det bare å ringe på eller sende over bilde av klærne i en melding så finner vi ut av det sammen. Som modell ønsker vi deg velkommen, du skal nå få spille hovedrollen i fem looks som er fra vidt forskjellige visuelle verdener.

 

— Alexander Sylte, fotograf

Mobil: 91355097
E-post: alexander@syltefoto.no