SYLTEFOTO
190320_DanskEditorial.jpg

dansk editorial

Sylte Studios + Nasjonalteateret stasjon

 

CALL SHEET

Shoot del 1;

Onsdag 20. mars, kl. 12
Sylte Studios
Hausmanns gate 6
0186 Oslo

Shoot del 2;

Onsdag 27. mars, kl. 16
Escape Hairdressing
Haakon VII’s gate 10
0161 Oslo

 

Intensjonen er å lage en god editorial serie med sterke og moderne uttrykk. Målet er å produsere hele 12 looks som kan inngå i serien. Jeg har satt opp noen enkle tanker og retning under og gleder meg til innspill fra dere.

Jeg ser virkelig frem til denne shooten!
— Alexander

 

 

Creative Team

PHOTO: Alexander Sylte @syltefoto
STYLING: Maria Fuhre @mariafuhre
HAIR: Malin Wallin @mmalinwallin
MAKEUP: Ida Støa @ida_stoa


Talent

Ingrid Morken / Idol Looks

 
 

 

Schedule

Onsdag 20. mars
1100: Studio Open
1200: HAIR & MAKEUP
1600: LOOK 1 Studio
1700: LOOK 2 Studio
1800: LOOK 3 Studio
1900: LOOK 4 Studio
2000: LOOK 5 Studio
2100: LOOK 6 Studio
2200: Studio Wrap

Onsdag 27. mars
1600: HAIR/MAKEUP AT ESCAPE
1700: LOOK 7 Nasjonalteatret
1800: LOOK 8 Nasjonalteatret
1900: LOOK 9 Nasjonalteatret
2000: LOOK 10 Nasjonalteatret
2100: LOOK 11 Nasjonalteatret
2200: LOOK 12 Nasjonalteatret
2222: CREW WRAP
2300: Studio Wrap

Dette er en røff outline, vi får være effektive og fleksible, slik at vi helst klarer å gjennomføre på kortere tid en satt opp i planen her.

NOTE: FITTING, TIRSDAGER KL. 17 – 19 I STUDIO.
Creative Direction

Vi skal strekke oss til nye høyder på denne shooten. Vi får en skikkelig utfordring hva gjelder å koordinere en stil, med fokus av tilpassning av hvert vårt området for best mulig helhet i serien. Vi sikter mot å lage en serie for et av markedets mest kredible magasiner. Her er det viktig at alle i crewet, sørger for at sitt fagområdet er onpoint stilmessig og at vi sammen løser det visuelle helhetsinntrykket på en kredibel måte. Bruk gjerne litt tid på å studer trender fra de siste motevisningene hva gjelder hår og makeup, samt se gjennom bildene fra DANSK. Målet er å skape et bredt spekter av kredible fashion looks som henger tydelig sammen i løpet av denne dagen.Wardrobe Styling

Maria kjører en stram og contemporary kred styling under denne shooten. Vi kjører en full editorial serie på 12 looks for innsalg/submission. Ref. samtaler og se moodboard for referanser. Målet er at vi klarer å holde denne serien på et høyt internasjonalt nivå, hva gjelder styling. Jeg tror også en nøkkel som vil gi oss pull på innsalg, er om vi får blandet inn noen kjente brands og sterke stilreferanser på hver look.
Hair Styling

Makeup

Food & Beverage

Jeg anbefaler alle å ta med seg en niste med både mat, snack, frukt/nøtter og en drikkeflaske til shooten, dette blir en lang og hektisk dag, så litt påfyll underveis er “key”.

 

 

Moodboard

 
 
 

Adress / Map

Hausmanns gate 6, 0186 Oslo
Nedre Løkka bydel
(Ref. Google Maps kart)

 
 
 

KOLLEKTIVT: Hausmanns gate trikke -og busstopp. Herfra er det maks 1 minutt å gå ned til studioet. (Merk at Storgata/Thr. Meyersgate skal oppgraderes for over 1 mrd det neste året og det vil tidvis være endringer i kjøremønster og stoppesteder frem mot sommeren 2019, frem til ny midlertidig rute er klar til sommeren.)

BIL: Det er god kapasitet hos Q-park rett bak bygningen studioet ligger i hele døgnet. Det er også gratis parkering rett utenfor fra kl. 16, et tips her er å komme 15 minutter før for å sikre seg plass. Det er også korttidsparkering i bakgården, men for av og pålastning av kolleksjoner og utstyr, med egen vareheis som går opp til studioet.

SYKKEL: Sykler du kan den låses ved trær rett utenfor og vi har også bakgård du kan låse denne i. Bysykkelstativ ligger også rett over gaten her, ved Norges Rødekors/Dagens Næringsliv.

Ring meg på 91355097 når du er utenfor, så kommer jeg ut av studio og åpner opp.
(Døråpner er ute i gangen her i 2. etg.)