SYLTEFOTO
190313-male.jpg

studio shoot

Photographer Alexander Sylte

 

CALL SHEET

Onsdag 13. mars
Kl. 16:00 - 22:00
Hausmanns gate 6
0186 Oslo

Intensjonen er å lage en basic serie på 3-5 sterke herre bilder, med et moderne uttrykk. Målet er å produsere looks som vi alle kan ha glede av i våre portefolios. Jeg har satt opp noen enkle tanker og retning under og gleder meg til kreative innspill fra dere i morgen.

Jeg ønsker velkommen til shoot!
— Alexander

 

 

CREATIVE TEAM

FOTOGRAF: Alexander Sylte @syltefoto
MAKEUP ARTIST: Ida Støa @ida_stoa
HAIR STYLIST: Malin Wallin @mmalinwallin


MODEL

Oliver / TFM Models

 

 

SCHEDULE

1600: LOOKS, HAIR & MAKEUP
1700: LOOK 1
1800: LOOK 2
1900: LOOK 3
2000: LOOK 4
2100: LOOK 5
2200: WRAP

Vi tilpasser om det blir behov for det.CREATIVE DIRECTION

Jeg ønsker å bruke dagen til å lage noen gode herrebilder med karakter og moderne edge. Jeg tenkte vi kan fokusere på forholdvis nære bilder og fokusere på uttrykk og karakter. Målet er å skape et bredt spekter av uttrykk i løpet av kvelden og få til noen up-to-date uttrykk.WARDROBE STYLING (MODEL)

Vi kjører stylingen på denne shooten veldig basic, hvor modell tar med plagg selv.

Oliver: – Det er fint om du tar med deg litt klær å jobbe med, du kan se moodboard under for inspirasjon.

KLESTIPS; flere jakker, regnjakke, sorte skjorter, dress, frakker og en clean genser mørk genser. Props kan være; luer, caper, hjelm, skjerf. Se moodboard og tenk enkle plagg uten logoer eller for mye nupper. Bare gjør så godt du kan så jobber vi med det du har med.


FOOD & BEVERAGE

Vi har kaffe, kjøleskap og et lite “studio kitchen” her. Jeg anbefaler alle å ta med seg en niste med litt snack, frukt, nøtter og en drikkeflaske til shooten, da blir ettermiddagen enda mer kos.

 

 

Moodboard

 
 
 

ADRESS / MAP

Hausmanns gate 6, 0186 Oslo
Nedre Løkka bydel
(Ref. Google Maps kart)

 
 
 

KOLLEKTIVT: Hausmanns gate trikke -og busstopp. Herfra er det maks 1 minutt å gå ned til studioet. (Merk at Storgata/Thr. Meyersgate skal oppgraderes for over 1 mrd det neste året og det vil tidvis være endringer i kjøremønster og stoppesteder frem mot sommeren 2019, frem til ny midlertidig rute er klar til sommeren.)

BIL: Det er god kapasitet hos Q-park rett bak bygningen studioet ligger i hele døgnet. Det er også gratis parkering rett utenfor fra kl. 16, et tips her er å komme 15 minutter før for å sikre seg plass. Det er også korttidsparkering i bakgården, men for av og pålastning av kolleksjoner og utstyr, med egen vareheis som går opp til studioet.

SYKKEL: Sykler du kan den låses ved trær rett utenfor og vi har også bakgård du kan låse denne i. Bysykkelstativ ligger også rett over gaten her, ved Norges Rødekors/Dagens Næringsliv.

Ring meg på 91355097 når du er utenfor, så kommer jeg ut av studio og åpner opp.
(Døråpner er ute i gangen her i 2. etg.)