SYLTEFOTO
190306_Sophie_Moodboard_header.jpg

studio shoot

Photographer Alexander Sylte

 

CALL SHEET

Onsdag 06. mars
Kl. 16:00 - 22:00
Hausmanns gate 6
0186 Oslo

Jeg har da raskt snudd meg rundt mellom slagene i dag og troklet sammen en ny greie i morgen, da den opprinnelige editorial shooten måttes kanseleres/flyttes grunnet familiære forhold for Maria i dag.

Jeg kontaktet Idol Looks i formiddag og tenkte vi kunne gjøre en kreativ test i morgen istedenfor. Jeg tenker vi fokuser på en testshoot som bæres i stor grad av hår og makeup, jeg ser for meg å jobbe mye close up og med halvfigur.

Intensjonen er å lage en god serie med edge, samt fine og sterke uttrykk, med et moderne uttrykk innen hår og makeup. Målet er å produsere 5 looks som vi alle kan ha glede av i våre portefolios. Jeg har satt opp noen enkle tanker og retning under og gleder meg til innspill fra dere i morgen.

Jeg ønsker dere velkommen til shoot!
— Alexander

 

 

Creative Team

PHOTOGRAPHER: Alexander Sylte @syltefoto
MAKEUP ARTIST: Lise Erlandsen @liseerlandsen
HAIR STYLIST: Malin Wallin @mmalinwallin


Model

SOPHIE / IDOL LOOKS

 
 

 

Schedule

1600: LOOKS, HAIR & MAKEUP
1700: LOOK 1
1800: LOOK 2
1900: LOOK 3
2000: LOOK 4
2100: LOOK 5
2200: WRAP

Vi tilpasser om det blir behov for det.Creative Direction

Jeg ønsker å bruke dagen til å lage noen kreative bilder og ha det gøy. Jeg tenkte vi kan fokusere på forholdvis nære bilder som bæres i stor grad av hår og makeup. Jeg ser for meg å jobbe med ansikt/portrett, samt hårformer og makeup. Måler er å skape et bredt spekter av uttrykk i løpet av kvelden.Wardrobe Styling (Model)

Vi kjører denne shooten veldig basic, hvor modell tar med basic plagg selv.

SOPHIE: – Ta med flere ensfargede topper, hvit skjorte, badedrakt, jakke, kåpe og ev. kjole så har vi litt å jobbe med. Ta også med store øredobber, smykker, briller og/eller hatter om du har noe som kan brukes som accessories til shooten.
Hair Styling

MALIN: – Jeg synes det hadde vært sykt fett om vi får til helt forskjellig hår på hver look – og om vi kan gjøre noe som ikke er helt opplagt på henne. Jeg vet ikke helt hvor praktisk dette er for deg, men det hadde vært kult! Drømmer om størst mulig variasjon mellom lookene. Siden Sophie har “afrokrøller” syns det hadde vært kult å laget skulpturelle former, fletter eller topper, så lagt håret helt ned i bånd eller badehette - eller brukt parykk f.eks også på noen looks for å fremheve ansiktet og sminke. Jeg gleder meg skikkelig til å se hva du kommer opp med!

Makeup

LISE: – Jeg ser for meg første forholdvis basic, sett litt på Adwoah som er forholdvis lik i hudtype, videre ønsker jeg å bringe tilbake smookey eyes fra 90-tallet, da jeg ser for meg dette passer godt til shapes og grafiske hårfasonger. Jeg ser mye av det ute nå (retrotrend), så ønsker jeg at du er kreativ og viser hva du kan på de siste lookene. Legger med noe referanser her på hva jeg ser for meg. Fint om du tenker både matte og glossy teksturer for å skape størst mulig variasjon mellom looks. Overrask meg ;D

Food & Beverage

Vi har kaffe, kjøleskap og et lite “studio kitchen” her. Vi anbefaler alle å ta med seg en niste med litt snack, frukt, nøtter og en drikkeflaske til shooten, da blir ettermiddagen enda mer kos.

 

 

Moodboard

 
 
 

Adress / Map

Hausmanns gate 6, 0186 Oslo
Nedre Løkka bydel
(Ref. Google Maps kart)

 
 
 

KOLLEKTIVT: Hausmanns gate trikke -og busstopp. Herfra er det maks 1 minutt å gå ned til studioet. (Merk at Storgata/Thr. Meyersgate skal oppgraderes for over 1 mrd det neste året og det vil tidvis være endringer i kjøremønster og stoppesteder frem mot sommeren 2019, frem til ny midlertidig rute er klar til sommeren.)

BIL: Det er god kapasitet hos Q-park rett bak bygningen studioet ligger i hele døgnet. Det er også gratis parkering rett utenfor fra kl. 16, et tips her er å komme 15 minutter før for å sikre seg plass. Det er også korttidsparkering i bakgården, men for av og pålastning av kolleksjoner og utstyr, med egen vareheis som går opp til studioet.

SYKKEL: Sykler du kan den låses ved trær rett utenfor og vi har også bakgård du kan låse denne i. Bysykkelstativ ligger også rett over gaten her, ved Norges Rødekors/Dagens Næringsliv.

Ring meg på 91355097 når du er utenfor, så kommer jeg ut av studio og åpner opp.
(Døråpner er ute i gangen her i 2. etg.)