Fashion, Portraits & Fine Arts
 

Velkommen til test shoot!

TORSDAG 27. SEPTEMBER KL. 1600 - 2200
HAUSMANNSGATE 6, 0186 OSLO (Kart og mer info nederst på siden)


Denne siden er satt opp slik at du som modell skal få litt enkel infomasjon om hva du trenger å ta med av klær til shooten og litt generell info.

Du skal nå få bli med på en effektiv shoot med fem veldig basic, men aktuelle -og varierte looks. Det vil kreve litt ekstra av deg som model med tanke på at du må ta meg dine fem personlige looks utfra "shot list". Det blir hele 3 modeller og fullt kreativ team under shooten, så dette blir både sosialt, utfordrende og gøy for alle. Det blir 20 minutter fotografering per look, så har du 40 minutter til å preppe neste look sammen med det kreative teamet. Vi vil alle støtte deg slik at vi får best mulig looks og bilder.

Velkommen! 
Alexander Sylte, fotograf

 
 
180830_Syltefoto_111Modeltest6967_lores.jpg

generell info

Hva er intensjonen med disse testdagene, hvor mange er involvert og hva ønsker vi i fellesskap å oppnå. Alt dette kan du lese mer om her. Det beste resultatene skaper vi sammen og disse testdagene kjører vi med fullt kreativt team på sett. 

 
180830_Syltefoto_111Modeltest7518_lores.jpg

styling / LOOKS

Som modell finner du den viktigste informasjonen om forbredelser her. Dette er en liste over hvilken klær og looks jeg ønsker du tar med til shooten. Vi har ikke stylist pt, så det er viktig at du tar med egnede plagg til shooten. Denne listen av looks er ment som et utgangspunkt for stil, men du har stor firhet til å tolke og velge etter eget ønske innefor hver look. Jeg gleder meg til å se hva du tar med.

 
180830_Syltefoto_111Modeltest6979_lores.jpg

tidslinje / plan

Når en stort team på mellom 6 og 10 personer jobber sammen på en shot skreves en dreiebok og tidsplan. Her finner du oversikt over hvilken look som skytes når. 

 
 
 
 

ADRESSEN

Hausmannsgate 6, 0186 Oslo. Nedre Løkka bydel. (Ref. Google maps ovenfor.)

KOLLEKTIVT: Hausmannsgate trikke -og busstopp. Herfra er det maks 1 minutt å gå ned til studioet.

BIL: Det er også gratis parkering rett utenfor fra kl. 16, et tips her er å komme 15 minutter før for å sikre seg plass. Det er også god kapasitet hos Q-park rett bak bygningen studioet ligger i hele døgnet.

SYKKEL: Sykler du har vi også bakgård du kan låse denne i. Bysykkelstativ ligger også rett over gaten her, ved Norges Rødekors/Dagens Næringsliv.

Ring meg på 91355097 når du er utenfor, så kommer jeg ut av studio og åpner opp.